Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Palvelut yksityisille

Salaojaremontilla tai talon ympärikaivuulla tarkoitetaan yleensä rakennuksen perustusten suojaamista vedeltä ja sen haittavaikutuksilta. Remontti tulee ajankohtaiseksi, jos sokkelissa näkyy vaurioita ja kosteutta, tai jos salaojajärjestelmän ikä alkaa olla 30 vuotta. Useimmiten tämä tarkoittaa salaoja-ja sadevesilinjojen uusimista, sekä sokkelin suojaamista niin kosteudelta kuin roudalta. Salaojaremontin yhteydessä on hyvä mahdollisuus uusia myös talon vesi- ja viemäriliittymiä sekä kaapelointeja.

Tarjoamme luotettavan katsauksen hulevesijärjestelmien kunnosta, jonka jälkeen annamme suosituksen toimenpiteistä asian parantamiseksi.Ota yhteyttä rohkeasti,arviokäyntimme on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Mahdolliset toimenpiteet suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa.

Salaojaremontin työvaiheet
▪ Talon ympärikaivuu
▪ Sokkelin mahdolliset korjaustyöt
▪ Vettä ohjaavan betoniviisteen muotoilu rakennuksen anturaan
▪ Sokkelin vedeneristys
▪ Sokkelin mahdollinen lämpöeristys
▪ Salaojaputkien, salaojasoran, suodatinkankaan, sekä tarkistuskaivojen asennus
▪ Sadevesiputkien, ränni- ja keräyskaivojen asenus
▪ Rakennuksen routaeristys
▪ Rakennuksen seinustan maa-aineksen korvaaminen kosteudenhallintaan soveltuvalla kiviaineksella
▪ Vesien johtaminen kunnan viemäriin, ojaan tai imeytyskenttään

Kauttamme saatavia maanrakennuspalveluita ovat uudisrakentamisen pohjatyöt, putki- ja johtokaivuut, sekä monipuoliset kaivuu- ja täyttötyöt. Alla kukin osa-alue tarkemmin esiteltynä.

Uudisrakentamisen pohjatyöt
Hyvin toteutetulla pohjarakentamisella saavutetaan kantava, painumaton, routimaton ja vedeltä suojattu pohja uudisrakennuksen perustusten alle ja ympärille.
Pohjarakentaminen tapahtuu kahdessa osassa; ennen ja jälkeen perustusten rakentamisen. Ensimmäisen osuuden työhön kuuluu maa-aineksen vaihto kantavaan murskeeseen, tiivistäminen, salaojalinjojen asennus, sekä rakennuksen kunnallistekniikan putkitusten ja kaapeleiden kaivuu. Jälkimmäisessä vaiheessa – perustusten rakentamisen jälkeen – asennetaan sokkelin vesi-, routa- ja lämpöeristykset, asennetaan sadevesilinjat sekä toteutetaan tarvittavat sokkelin sisä-ja ulkopuolen hiekka- ja kiviainestäytöt,.

Meillä on pitkä kokemus erilaisten uudisrakennusten maanrakennustöistä. Kauttamme saat pohjarakentamisen kokonaisvaltaisesti töineen ja materiaaleineen.

Putki- ja johtokaivuut
Taloteknisiä putki- ja johtokaivuita ovat viemärit, kaapelit, kaivot, säiliöt, putket ja vesijohdot. Nämä sisältävät sähköä, polttoainetta, vettä ja dataa, joten uuden kaapelin kaivaminen taloon tarkoittaa myös maassa olevan tekniikan tiedostamista ja paikallistamista ennen kaivamiseen ryhtymistä. Paikallistamme kaivulinjalla olevaa tekniikkaa maatutkan, teknisten dokumenttien ja kiinteistön omistajan tietojen pohjalta. Kaivauksissa noudatetaan tällöin erityistä huolellisuutta.

Monipuoliset kaivuu-, täyttö- ja tasaustyöt
Kaikenlaiset kaivannot sekä maa-ainesten poistot ja vaihdot. Väylien, levennysten ja alueitten rakentaminen esim. liikennöinnin, pysäköinnin ja varastoinnin tarpeisiin.

Piharakentamiseen kuuluu sekä uusien pihojen toteuttaminen, että vanhojen pihojen uudistus- ja kunnostustyöt. Tyypillisiä työtehtäviä ovat pihan maa- ja kiviainesten toimitus ja levitys, pihan pintojen muotoilu, pihan kulkuväylien rakentaminen ja routaeristäminen, pihakiveysten toteutus sekä betoni- että luonnonkivellä, nurmikon kylvö multatoimituksineen ja pohjatöineen, siirtonurmen, kuntan ja kuorikatteen toimitukset asennuksineen, sekä viheraitojen ja puutarhakasvien toimitus ja istutus.
Usein piharakentamisen työtehtäviin sisältyy asiakkaan erityistarpeita, esierkiksi. aitaelementtien ja valopylväiden asentaminen, suurten kivien toimittaminen ja asentaminen, muurin rakentaminen, pihapolun rappujen toteuttaminen, leikkimökin siirto, puiden/kantojen poisto jne.

Mieluinen piha lisää viihtyvyyttä niin kotona kuin mökillä.

Meiltä monipuoliset ja laadukkaat kuljetuspalvelut, juuri sinun tarpeisiisi.Valikoimastamme löytyy paljon eri kokoisia vaihtolavoja. Lavat toimitetaan ja tyhjennetään nopeasti ja joustavasti, asiakkaan toiveet huomioiden. Meiltä myös vinkit mitä jätteitä kuormiin saa ja ei saa laittaa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Me toimitamme tarvitsemasi maa-ainekset. Meiltä voit tilata sorat, murskeet, mullan sekä kuorikatteen. Myös pienemmät toimitusmäärät ovat mahdollisia. Meiltä onnistuu myös erilaiset kappaletavarakuljetukset. Käytössämme on kappaletavaralava sekä nosturilava. Erilaisten kuormien purku hoituu pyöräkuormaajalla.

Kysy tarjous WhatsAppilla!