Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Palvelut yrityksille

Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita kuljetuspalveluita eri tarpeisiin.

Valikoimassamme on useita eri kokoisia siirtolavoja. Toimitukset ja tyhjennykset hoituu joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Toimitamme nopeasti ja luotettavasti tarvitsemasi maa-ainekset. Meiltä voit tilata sorat, murskeet, mullan ja kuorikatteen tarpeidesi mukaan. Myös pienemmät toimitusmäärät onnistuu.

Kuljetamme erilaisia kappaletavaroita asiakkaan toiveen mukaisesti. Kappaletavaralavalla tai nosturilavalla. Kuormien purut ja erilaiset nostotyöt saamme tehtyä pyöräkuormaajalla.

Olemme luotettava kumppani niin uuden rakentamiseen kuin vanhan korjaamiseen.
Meillä on monipuolista osaamista infra-alan eri osa-alueille.

Olemme olleet mukana pienempien ja suurempien uudisrakennusten perustustöissä. Kauttamme saat pohjarakentamisen kokonaisvaltaisesti töineen ja materiaaleineen.

Meiltä hoituu erilaiset kaivuutyöt tilaajan toiveen mukaisesti. Teemme tasokaivuuta, massanvaihtoja, ojituksia, johto- ja putkikaivantoja sekä pinnantasauksia.

Meillä on vahva osaaminen piharakentamiseen. Teemme kiveyksiä sekä betonisista kivistä että luonnonkivistä, aina asiakkaan toiveen mukaisesti. Meiltä hoituu myös nurmikon teko sekä kasvien istuttaminen, siirtonurmen sekä kuntan asentaminen. Katso lisää referensseistämme.

Maanrakennustyöt laadukkaasti ja sujuvasti taloyhtiönne tarpeisiin. Salaoja- ja sadevesijärjestelmien uusiminen, piharakentaminen tai vaikkapa parkkialueen laajentaminen. Me teemme ne toiveidenne mukaisesti.

Lumenauraus, liukkauden torjunta sekä tarvittaessa lumen poisajo hoituu vuosikymmenien kokemuksella. Kalustossamme löytyy eri kokoisia koneita hoitamaan kiinteistön auraus ja hiekoitus. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Meillä on laaja valikoima eri kokoisia vaihtolavoja roskille, lehdille, oksille tai muuhun käyttöön. Toimitukset ja tyhjennykset hoidetaan nopeasti ja sujuvasti. Tarjoamme myös vinkit mitä jätettä kannattaa tai ei kannata kuormaan sisällyttää.

Kysy tarjous WhatsAppilla!