Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Referenssit

Tirra, Ikaalinen. Vapaa-ajanasunnon pihatyöt. 2020
Kohteeseen asennettiin siirtonurmikkoa noin 300m2 ja kunttaa 500m2. Hiekkarantaa muotoiltiin ja kunnostettiin. Maakosteaan betoniin asennettiin noin 110m2 liuskekivikäytävää. Lisäksi rakennettiin istutusalueita, venevalkama sekä rantalentopallokenttä.

Läykkälä, Ikaalinen. Omakotitalon sokkelin vesieristys. 2020
Omakotitalon sokkelin vesieristys. Poistettiin vanha routaeriste sekä maa-aines sokkelin läheltä. Uusittiin salaoja- ja sadevesilinjat. Valettiin betoniviiste ja asennettiin muurilevy listoineen. Täytettiin sokkelin vierusta vettäläpäisevällä sepelillä ja asennettiin routaeriste. Samassa yhteydessä uusittiin vesijohdon taloventtiili.

Kyröskoski, Hämeenkyrö. Rivitalon sadevesijärjestelmän uusiminen. 2020
Kohteeseen rakennettiin uusi sadevesijärjestelmä putkineen ja kaivoineen. Lisäksi rakennettiin roskakatoksen pohja ja poistettiin öljysäiliö.

Ikaalisten kauppaoppilaitos, Ikaalinen. Maanrakennusurakka ja pihatyöt. 2018-2019
Idea-kampuksen alueelle rakennetun uudisrakennuksen maanrakennustyöt liittymineen. Parkkialueiden massanvaihtoa. Putki- ja kaapelilinjojen rakentaminen. Betoni- ja graniittikiveyksen asentaminen sekä istutus- ja nurmialueiden rakentaminen.

Karttu, Ikaalinen. Varastorakennuksen maanrakennustyöt. 2019
Uudisrakennuksen rakennuksen maanrakennustyöt ja teiden parantaminen.

Läykkälä, Ikaalinen. Päiväkoti Kakkospesän sokkelin vesieristys. 2018
Päiväkotirakennuksen sokkelin vesieristys. Poistettiin maa-aines sekä vanha routaeriste sokkelin läheltä. Uusittiin salaoja- ja sadevesilinjat. Valettiin betoniviiste ja asennettiin muurilevy listoineen. Täytettiin sokkelin vierusta vettäläpäisevällä sepelillä ja asennettiin routaeriste. Laajennettiin henkilökunnan parkkialuetta ja asennettiin uusia lämmitystolppia.

Ikaalisten paloasema, Ikaalinen. Uudisrakennuksen pihatyöt. 2017
Ikaalisten paloaseman pihatyöt. Betonikiveyksen asentaminen sisäänkäynnin läheisyyteen. Nurmikko- ja istutusaluiden pohjatyöt. Nurmikon kylväminen ja kasvien istuttaminen.

Kiviniemi, Ikaalinen. Omakotitalon pihatyöt. 2014-2015
Omakotitalon pihatyöt. Asennettiin maanvaraisesti noin 150m2 betonikiveystä. Rakennettiin muurikivestä istutusaltaita. Rakennettiin pohjat laajoilla noin 200m2 istutusalueille. Istutettiin pihasuunnitelman mukaiset kasvit ja asennettiin kuorikate.